Hydrofoiler XE-1

Tiljengelig nå!

Kjøreopplevelse med elektrisk vannsykkel

Nye måter å sykle på. Ingen veier. Ingen trafikk.

Elektrisk assistanse

Hydrofoiler XE-1 har 7 nivåer med variabel elektrisk assistanse.
Å sykle på lavere nivå utvider rekkevidden og varigheten av turen med opptil 4 timer.
Med et effektivt krysstreningsverktøy kan du justere nivået på assistanse midt under turen og gir deg en pause når du trenger det.
Når du sykler med full assistanse, kan du opprettholde foliehastigheten bare ved å rotere lett på pedalene.

Batteri Sykkeltid

Førerens energibruk*

Konkurrer og tren med syklister over hele verden

Samle inn data fra dine økter og del din opplevelse i det voksende Manta5 samfunnet.

Din tur, tilkoblet.

Nøkkelstatistikk og info for hånden med Garmin™-datafeltene. Loggfør hastighet, distanse, hjertefrekvens og plassering. Sykkelfjernkontroll følger med XE-1. Garmin-klokke selges separat.

Utforsk som aldri før.

Stillegående, elektrisk og ingen våkenhet å forholde seg til. Utforsk nye vannveier og steder som ofte er begrenset til bensindrevne motorer.

Lett å transportere, rask å montere.

Hydrofoiler er den mest mobile og håndterlige vannsykkelen på markedet i dag. Med sitt smidige design og totalvekt på 30,5 kg ferdig montert, blir den lett å håndtere for transport, både i bil eller i kasse tilpasset bilens tilhengerkule.

Mestre teknikkene.

Hvis du kan sykle og svømme, vil du kunne sykle på Hydrofoiler XE-1. Visse teknikker som undervannsstart tar mer tid å mestre.
De fleste kan sjøsette fra en strand eller brygge i løpet av få forsøk. Manta5 har opprettet en egen «treningsskole» med  ressurser, tips og råd for å få deg opp og foliere raskt. 

vannsykkel

Strandstart

Bryggestart

Hydrofoil vannsykkel Manta5

Undervannsstart

Bli en proff.

Nye teknikker blir oppdaget hver dag.

En ny vannsport i verden.

Hos Manta5 har vi et brennende engasjement om å bygge noe som er større enn oss selv, og har sikte på å skape et idrettsfellesskap.

“Jeg vil at disse syklene skal gå langt utover bare å være et fritidsprodukt – jeg vil at det skal være et sportsprodukt så det er konkurransedyktig. Hvis det er konkurransedyktig, er det et helt annet marked det passer inn i, og hvem vet, en dag kan det være i de olympiske leker.”

Guy Howard–Willis, Manta5 Founder

Bli en del av syklingens nye fremtid.