Opplev Geirangerfjorden fra sykkelsetet

Vannsykkel geirangerfjorden

Det er få i verden som kan friste med en så urørt og vakker natur. På den prestisjetunge UNESCO-listen står Geirangerfjorden oppført som en av perlene blant verdens kultur- og naturarv.

De unike naturomgivelsene i Geirangerfjorden ble skapt gjennom en rekke istider, da isbreene skar ut dype fjorder mellom de høye fjellene. Denne naturlige skjønnheten har gjort at området stadig figurerer på lister over de mest spektakulære stedene i verden.

Fjord- og vannlandskapet i Geiranger er blant de vakreste og best besøkte fjordområdene på kloden. Fjorden er om lag 15 kilometer lang og utgjør en arm av Storfjorden. Fra sykkelsetet kan du på nært hold oppleve uberørt natur i et dramatisk, variert og historisk fjordlandskap på veien.

Fjord og fossefall

Stille og lydløst kan du med Manta5 sine hydrofoilsykler, sykle miljøvennlig forbi vakre fjordgårer og fossefall. Med fulladet batteri har syklene har en kjøretid på rundt 4 timer og du kan nå en topphastighet på 21 km/t. På sykkelturen langs fjorden kan du få med deg de mest populære fossefallene i Geiranger – De syv søstrene, Friaren og Brudesløret.   

Vannsyklene fra Manta5 setter ikke igjen fotspor i naturen. Det passer fint da den storslåtte Geirangerfjorden har oppnådd merket for bærekraftig reisemål – som ikke betyr at destinasjonen er bærekraftig, men at de har forpliktet seg til å jobbe systematisk for å redusere turismens negative påvirkning og for å styrke de positive ringvirkningene. 

Ta deg god tid, gjerne flere dager. Her er det mye du kan oppleve.

Del artikkelen:

Din informasjon er trygg hos oss.

Vi er forpliktet til å holde dine personopplysninger konfidensielt.
Vi vil ikke selge, leie eller lease ut dine personopplysninger eller listene våre til tredjeparter, og vi vil ikke gi din personlige informasjon til noen tredjepartsindivider, offentlige organer eller selskap på noe tidspunkt med mindre vi er tvunget til å gjøre det ved lov.

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å ta direkte kontakt med oss på post@manta5.no eller trykke på “Avmeld” på nyhetsbrev som du mottar fra Manta5 Norge AS.