Vi er stolte av å introdusere neste generasjons hydrofoiler, Manta5 Hydrofoiler SL3!

Manta5 SL3

Hydrofoiler SL3 har fullstendig overgått Manta5 sine ambisjoner om å gjenskape den klassiske sykkelopplevelsen på vannet – resultatet er en surrealistisk opplevelse, ulikt noe annet du kan tenke deg, før du har prøvd! 

Aldri før har det vært så enkelt og så gøy å ta sykkelturen på åpent vann. Denne verdensnyheten introduserer en helt ny og utbedret teknologi som gjør det enda lettere å “starte” under vann. Med den nye Easy Launch Teknologien trenger du kun en finger på gassen, så tar motoren deg opp til vannoverflaten på sekunder. Hydrofoiler SL3 har også et utbedret chassis med bedre flyteegenskaper som gjør at sykkelen holder seg oppreist når den står alene i vannet. Du kan dermed gå fra å være nybegynner til pro på bare noen minutter!

Muligheten til å gi gass uten å måtte tråkke, gjør det også fint mulig å få en liten pust i bakken, uten å måtte bremse opp. Det gir deg mer enn nok tid og fokus til å nyte omgivelsene under treningsøkten. Du får også selvfølgelig muligheten til å justere den elektriske assistansen akkurat slik du ønsker det, slik at du får maksimalt ut av treningen.

Hydrofoiler SL3 er det eneste elektriske foilproduktet på markedet som gir deg opp til hele 4,5 time kjøretid! “Hemmeligheten” er de nye 1000Wh og 600Wh Hydropack batteriene, kombinert med en spesialbygd girkasse som effektiviserer motoren, i tillegg til den manuelle syklingen.

Les mer om de unike tekniske spesifikasjonene for Hydrofoiler SL3 her

Hydrofoiler SL3 har et revolusjonerende design, kombinert med helt nye og praktiske funksjoner, som plasserer SL3 i det øverste sjiktet av hva du kan oppleve på vannet.
Verdens nyheten, neste generasjons hydrofoiler, kan forhåndsbestilles nå og vil bli levert i april. Meld interesse for å forhåndsbestille her.

Del artikkelen:

Din informasjon er trygg hos oss.

Vi er forpliktet til å holde dine personopplysninger konfidensielt.
Vi vil ikke selge, leie eller lease ut dine personopplysninger eller listene våre til tredjeparter, og vi vil ikke gi din personlige informasjon til noen tredjepartsindivider, offentlige organer eller selskap på noe tidspunkt med mindre vi er tvunget til å gjøre det ved lov.

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å ta direkte kontakt med oss på post@manta5.no eller trykke på “Avmeld” på nyhetsbrev som du mottar fra Manta5 Norge AS.