Vises frem for første gang i Ålesund

Vannsykkel Norge

Det har vært stor interesse hos Manta5 etter norgeslanseringen av XE-1 i 2022. Nå har oppfølgeren kommet, og Norge er blant landene som får den nye hydrofoilsykkelen først. Manta5 SL3 blir vist frem for første gang under Båt og Caravan i Ålesund (Sparebanken Møre Arena) fra 03. til 05. mars.

– Etter den svært gode mottakelsen Manta5 har møtt i Norge gleder vi oss nok litt ekstra til å vise frem neste generasjon hydrofoilsykkel som er bygget på imponerende bærekraft og innovasjon, sier markedssjef Kim Brandsnes i Manta5 Norge.

Den andre hydrofoilsykkelen fra Manta5 er en velutstyrt sportslig hydrofoilsykkel med lang rekkevidde og verdensledende teknologi utviklet av designere fra New Zealand. Vannsykkelen har et helt nytt og sprekere design, oppnådd for enklere funksjoner for «start», bedret sittestilling og sikkerhetsforbedringer. Aldri før har det vært så enkelt og så gøy å ta sykkelturen på åpent vann.

Manta5 SL3 kommer standard med tilt-sensorer, propelldeksel og Bluetooth kjørekontroll. Med den nye Easy Launch Teknologien trenger du kun en finger på gassen, så tar motoren deg opp til vannoverflaten på sekunder. Hydrofoiler SL3 har også et utbedret chassis med bedre flyteegenskaper som gjør at sykkelen holder seg oppreist når den står alene i vannet.

Hydrofoilsykkelen fra Manta5 er det eneste elektriske foilproduktet på markedet som gir deg opp til hele 4,5 time kjøretid. Hemmeligheten er de nye 1000Wh og 600Wh Hydropack batteriene, kombinert med en spesialbygd girkasse som effektiviserer motoren, i tillegg til den manuelle syklingen.

-Hydrofoiler SL3 har et revolusjonerende design. Kombinert med helt nye og praktiske funksjoner er dette sykkelen for deg som ønsker å trene eller å oppleve vannet på en helt ny måte, sier Brandsnes.

Manta5 SL3 har en start pris på kr 99.900.

Høydepunkter

  • 2,5 kw motor og gass
  • 10 nivåer med pedaleassistanse. Opptil 4,5 timers kjøretid
  • Den gjennomsnittlige rytteren kan bli en selvsikker foilsykkelist på mindre enn 1 time
  • Modulært design for enkel transport og montering i vannkanten
  • Tre modellvarianter tilgjengelig i flere prispunkter

Del artikkelen:

Din informasjon er trygg hos oss.

Vi er forpliktet til å holde dine personopplysninger konfidensielt.
Vi vil ikke selge, leie eller lease ut dine personopplysninger eller listene våre til tredjeparter, og vi vil ikke gi din personlige informasjon til noen tredjepartsindivider, offentlige organer eller selskap på noe tidspunkt med mindre vi er tvunget til å gjøre det ved lov.

Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å ta direkte kontakt med oss på post@manta5.no eller trykke på “Avmeld” på nyhetsbrev som du mottar fra Manta5 Norge AS.